Kontrollerende køreprøve og generhvervelse af kørekort

Den hurtige og nemme løsning

Du går ind på en af neden stående hjemmesider og køber den teoripakke der passer dig, du kan der efter øve dig på teori hjemme når det passer dig. Ca. 14 dage før du føler dig klar til teoriprøve skal du skal selv tilmelde dig hos Borgerservice på rådhuset. Med det samme du har bestået teoriprøven, skal du ringe til mig således jeg kan bestille en køreprøve. Normalt begynder vi først på kørelektioner efter du har bestået teoriprøven, da der som regel ikke skal køres ret mange timer, som regel er en eller to timer nok, men det er selvfølgelig din egen beslutning, hvor meget vi skal køre.

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål nu eller undervejs i forløbet.

 

Teorilokalets åbningstider

Mandag 16:00 – 19:30
Tirsdag 16:00 – 19:30
Onsdag Lukket
Torsdag 16:00 – 19:30
Fredag 10:00 – 13:00

Du kan gå til teori flere gange om ugen og i så lang tid du finder det nødvendigt.

 

Teoriprøven

Hvis du skal være hurtigt færdig og kan komme til undervisning flere gange pr. uge, skal du melde dig til teoriprøve hos politiet med det samme. Du skal selv tilmelde dig hos Borgerservice på rådhuset. Hvis du har lyst til at se, hvordan en teoriprøve foregår, så kan du prøve et af disse link:
dku.dk
trafiktesten.dk
teoriundervisning.dk

Kørelektioner

Normalt begynder vi først på kørelektioner efter du har bestået teoriprøven, da der som regel ikke skal køres ret mange timer, som regel er en eller to timer nok, men det er selvfølgelig din egen beslutning, hvor meget vi skal køre.

 

Køreprøven

Køreprøven kan først bestilles, når teoriprøven er bestået. Køreprøven koster det samme som en køretime.

 

Priser

Teorikursus i teorilokalet kr. 1000.-
Kørelektioner. kr. 450.-

 

Tilmelding

Jeg håber at have vakt din interesse, og du er selvfølgelig velkommen til at ringe, hvis du ønsker flere oplysninger. Hvis du beslutter dig for at starte, så ring venligst og bekræft din tilmeldelse, eller send en mail til Århus Køreskole

Med venlig hilsen
Esben Dons

Udviklet af: Søgemedier A/S  |  Cookie- og privatlivspolitik