MC - Motorcykelkørekort

Teoriprøven

Du kan gå til teoriprøven hos politiet når du har gennemført teorikurset, hvis du gerne vil være hurtigt færdig med dit kørekort, er det derfor vigtigt at du følger teori forløbet, og at du evt. kommer til mere teori end det obligatoriske. For at bestille en teoriprøve, skal du bruge en lægeattest, det vil være godt, men ikke nødvendigt, hvis du har lægeattesten med når du starter. Bestil derfor tid hos lægen når du har besluttet dig for at starte. Du skal have et foto med til lægen.

Hvis du har lyst til at se, hvordan en teoriprøve foregår, så kan du prøve et af disse link:
dku.dk
trafiktesten.dk

 

Kørelektioner

Inden du påbegynder kørelektioner på vej, skal du starte med et manøvrebane kursus. Man skal have mindst 13 lektioner på almindelig vej, hvilket næsten altid er nok. Hvis du er mellem 18 og 21 år kan du kun få kørekort til lille motorcykel, hvis du er over 21 år, kan du selv vælge om du vil have lille eller stort motorcykel kørekort.

 

Køreteknisk kursus

Inden afholdelse af køreprøven skal du gennemgå et køreteknisk kursus. Kurset indeholder bl.a. undvigemanøvre, køreteknik og bremseteknik, samt kørsel med sidevogn.

 

Køreprøven

Køreprøven kan først bestilles, når teoriprøven er bestået.

Pakketilbud

  • Alt den obligatoriske undervisning.
  • Teorikursus
  • manøvrebane
  • køreteknisk kursus
  • 13 kørelektioner
  • Køreprøve

I alt kr.: 10.900 kr.-

Udover ovenstående er der ydlerigere et prøvegebyr på kr. 600.- (til borgerservice) + en lægeattest ca. kr. 400.-

 

Holdstart

Torsdag den 26/3 kl 19.00, Rådhuspladsen 1 - 8000 Aarhus C

 

Tilmelding

Jeg håber at have vakt din interesse, og du er selvfølgelig velkommen til at ringe, hvis du ønsker flere oplysninger. Hvis du beslutter dig for at starte, så ring venligst og bekræft din tilmeldelse, eller send en mail til Århus Køreskole

Med venlig hilsen
Esben Dons

Udviklet af: Søgemedier A/S  |  Cookie- og privatlivspolitik