Bil / B kørekort

Teoriundervisning

Prisen for teorikurset inkluderer materialer og teoriundervisning, til teoriprøven er bestået. Du vil gennem kurset blive oplært til at være en trafiksikker og risikobevidst bilist. Du vil også blive trænet i evaluerende prøver, så du er super rustet til at bestå teori og køreprøven ved politiet.

Du kan vælge mellem to muligheder for teorikursus. Enten et ganske normalt klassehold, hvor du går til teori en gang om ugen. Kurset strækker sig over 8 teoriaftener (8 uger) og da kørelektioner afholdes sideløbende med teoriundervisningen, vil du normalt skulle afse tid til kørsel en gang.

Den anden mulighed er at følge et såkaldt lynhold, hvor du går til teori to gange ugentligt. Du vil således være færdig med kurset i løbet af 4 uger. Du skal selvfølgelig også kunne afsætte tid til kørsel to gange ugentligt. Dette kursus er som navnet antyder hurtigt og rimeligt komprimeret.

 

Holdstart

Grundet Corona krisen er vi desværre nødsaget til at aflyse alle vore lynhold.

Vi forventer først at starte lynhold op igen efter sommerferien 2020.

Almindelige klassehold gennemføres i meget begrænset omfang - hvis du vil vide noget om holdstarter, kan du kontakte Finn på 40192524.

Så snart vi har normaliserede forhold igen, vil holdstarter fremgå af hjemmesiden.

 

Første gang

Første gang får du en orientering om forløbet og udleveret undervisningsmaterialer. Der vil blive truffet de første aftaler omkring manøvrebane og køretimer, så tag bare din kalender med.

 

Teoriprøven

Du kan gå til teoriprøven hos politiet når du har gennemført teorikurset, hvis du gerne vil være hurtigt færdig med dit kørekort, er det derfor vigtigt at du følger teori forløbet, og at du evt. tager mere teori end det obligatoriske.For at bestille en teoriprøve, skal du have en lægeattest, det er bedst hvis du har lægeattesten med til første teorigang, men senere er også i orden. En lægeattest koster ca. kr. 400.-

Du skal have et foto med til lægen. For at bestille teoriprøve skal du endvidere have gennemført et 7 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, disse kurser koster ca. kr. 450.- Da der kan være en lille ventetid på førstehjælpskurser, er det vigtigt at du tilmelder snarest.

Hvis du har lyst til at se, hvordan en teoriprøve foregår, så kan du prøve et af disse link:
trafiktesten.dk

Teorilokalets åbningstider

Teorilokale: Rådhuspladsen 1, 8000 Aarhus C.

  • Mandag 19:00 – 22:00
  • Tirsdag 16:00 – 19:00 & 19:00 – 22:00
  • Onsdag 16:00 – 19:00
  • Torsdag 16:00 – 19:00 & 19:00 – 22:00

 

Kørelektioner

Inden du påbegynder kørelektioner på vej, skal du starte med et manøvrebane kursus. Man skal have mindst 16 lektioner på almindelig vej.

 

Køreteknisk kursus

Inden afholdelse af køreprøven skal du gennemgå et køreteknisk kursus. Kurset indeholder bl.a. undvigemanøvre, køreteknik, bremseteknik og glatføreteknik.

 

Køreprøven

Køreprøven kan først bestilles, når teoriprøven er bestået. Køreprøven koster det samme som en kørelektion.

 

Pakketilbud / priser

  • Ubegrænset teori
  • Manøvrebane
  • Glatbane
  • 16 kørelektioner
  • kr. 12995,-

Bil til køreprøve 500 kr,-
Derudover er der udgifter til prøvegebyr på 600 kr,-
Førstehjælpskursus ca. 450 kr,-
Lægeattest 400 – 500 kr,-

Har du behov for ekstra kørelektioner koster disse 550 kr,- pr. lektion.

 

Tilmelding

Jeg håber at have vakt din interesse, og du er selvfølgelig velkommen til at ringe, hvis du ønsker flere oplysninger.

Kontakt kørelærer Finn Christensen: 4019 2524.

Hvis du beslutter dig for at starte, så ring venligst og bekræft din tilmeldelse, du kan også sende en mail til Århus Køreskole eller du kan benytte tilmeldingsformularen.

Med venlig hilsen
Esben Dons

Udviklet af: Søgemedier A/S  |  Cookie- og privatlivspolitik